Aktuális hírek

Tájékoztató és nyílt nap a Bolyaiban

Iskolánk október 7-én (szombaton) 10 és 12 óra között tájékoztató napot, október 11-én (szerdán) 8 és 11 óra között nyílt napot tart, ahol tájékoztatást adunk a nyolc és négy évfolyamos gimnáziumi képzésünkről.
A felvételi vizsgát segítő tehetséggondozó előkészítő tanfolyamok a 4. és 8. évfolyamos tanulók számára október 20-án indulnak. A tanfolyamokra való jelentkezés a tájékoztató és nyílt napon kapott, valamint a honlapunkon is megtalálható jelentkezési lapon lehetséges.
Várjuk a kedves tanulókat és szüleiket iskolánkban!

Családi nap a Bolyaiban

Szeptember 15-én, pénteken 15 és 19 óra között családi napot szervezünk a Bolyais Szülők Egyesületének közreműködésével.
Szeretettel várunk minden kedves szülőt és gyermeket!
A rendezvény meghívója megtekinthető itt.

Innovációs díjat kapott iskolánk

Június 27-én Budapesten, az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán szakmai fórumon mutathatta be iskolánk az országos közönségnek az elmúlt években (évtizedekben) végzett oktatási-nevelési innovációs tevékenységét. Kukor Ferenc igazgatóhelyettes átvette azt az elismerő oklevelet, melyet az ELTE kutatásában résztvevő több mint 5000 oktatási egység (óvodák, általános és középiskolák, egyetemi tanszékek, doktori iskolák, piaci képzők) közül a 30 legmagasabb innovációs értéket elért intézmény kapott.