Régi hírek

Igényfelmérés étkezéssel kapcsolatos fejlesztéshez

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket, hogy a 2019. szeptemberi tanévtől kezdve az Eötvös Loránd Tudományegyetem a Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumban az étkeztetéshez kapcsolódó befizetések és rendelések megkönnyítésére és kezelésére biztosítani fogja az ezzel kapcsolatos elektronikus, interneten történő kommunikációt.
Az e-Kréta alkalmazás szolgáltatásaival az erre szolgáló weboldalon – számítógépen vagy mobiltelefonon -, a bevezetést követően
• le lehet adni az étkezési igénynek megfelelő újabb időszaki rendelést;
• tájékozódni lehet az étkezési menükről, jogosultság szerint a megrendelt és fizetett időszakokról;
bankkártyával vagy SimplePay alkalmazással az eszközön keresztül lehet fizetni az étkezésért, elkerülve az intézményen belüli sorban állást;
• a befizetésről a visszajelzés azonnal visszaigazolásra kerül;
• betegség, távollét esetére közvetlenül le lehet mondani az érintett időszakra az étkezést,
nem kell személyesen bemenni az intézménybe ehhez.
A fent jelzett lehetőségekkel kapcsolatosan szeretnénk kérni a Tisztelt Szülőket, hogy 2019. március 27-ig az alábbi űrlap egyszeri kitöltésével jelezzenek vissza felénk, segítsék munkánkat!

Űrlap kitöltése

Közreműködését köszönjük!
ELTE Központi Gazdasági Hivatala

A Bolyais Esték újabb előadása: Generációs csapdák

Vendégünk: Steigervald Krisztián intergenerációs tanácsadó

Az előadás időpontja: 2019. március 20., szerda 17 óra
Helye: iskolánk díszterme
Az előadás a Bolyais Szülők Egyesülete szervezésében. támogatásával valósul meg, megtekintése ingyenes.
 
Ismertető a programról:

Generációs csapdák

 A fiatalok elmennek, de ha itt vannak, akkor is olyanok, mintha egy másik dimenzióban élnének. Ismerős a panasz? Sok cégnél igen. Tipikus generációs csapdáról van szó, amin nem segít a letolás. Magunkat és a többi generációt is meg kell érteni ahhoz, hogy a szükséges együttműködés gyümölcsöző legyen és megálljon az elvándorlás. Erre a felismerésre épít üzletet a generációs fluktuációmenedzsment modelljét kidolgozó Emocionális Marketing Kft., melynek alapító ügyvezető igazgatója Steigervald Krisztián. Néhány tudományos év után 8 évig dolgozott vezetőként a GfK-ban, majd 2011-ben megalapította saját tanácsadó és piackutató cégét, az Emocionális Marketing Kft-t. A cég az elmúlt 7 évben több mint 100 multinacionális cég sikeres partnere volt. Krisztián egyedülálló módon mind a 6 ma élő generációval foglalkozik üzleti szinten is, a cégeknek marketing és HR témában ad tanácsokat, tart intergenerációs tréningeket, fókuszcsoportokat, előadásokat és csapatépítő napot.

 

Az előadó így ajánlja a programot:

"Az utóbbi 50 évben jelentősen megváltozott a világ. Az élet kaotikusabb lett, az idő "felgyorsult", a jövő kiszámíthatatlanná vált, és nem csak a digitalizáció miatt, számtalan változáson mentek keresztül a nemzedékek. Úgy tűnik, nincs többé közös értékrend, egyre nagyobb a megosztottság. És a legkönnyebb a másikra (fiatalabbra, idősebbre...) "fogni" az okokat. Mindenki hibás, csak mi nem.
Ma este azt járjuk körbe, hogy mi is történt az elmúlt évtizedekben. Kiben mi csapódott le, milyen "generációs csapdák" irányítják a gondolkodását, életét - azért, hogy esélyt tudjunk adni a másik és így egymás megértésének.
Izgalmas, huszonegyedik századi beszélgetésre lehet készülni."

Tankönyvrendelés

Tisztelt szülők, kedves diákok!

Akik még nem adták le a tankönyvigénylő lapokat, erről az oldalról letölthetik.

Kérjük a tavaszi szünet utáni első napon (2019. április 24-én) leadni, mert csak a leadott, tankönyvlistán bejelölt könyveket tudjuk megrendelni. Aki határidőre nem adja le az igénylőlapot, annak egyénileg kell intéznie a tankönyvrendelését.

Köszönettel: a tankönyvfelelősök

Szülői-nevelői bál

 

Ideiglenes felvételi jegyzék

Kedves Diákok, kedves Szülők!
 
Honlapunkon közzétettük az ideiglenes felvételi jegyzéket.
A rangsorok a Szülőknek/Beiskolázás menüben érhetők el.
A végleges értesítést a felvételről vagy az elutasításról április 30-án kapják meg a felvételizők.

Bolyais siker a városi gólyaavatón

Január 31-én nyolcadszor rendezték meg a városi gólyaavatót az AGORA - Művelődési és Sportházban. Kilenc, a saját iskolájában szervezett gólyaavatón nyertes kilencedik évfolyamos osztály vett részt a vetélkedőn. Iskolánkat a 9. c csapata képviselte, akikhez csatlakoztak más osztályokból is diákok, a nézőtéren pedig szép számú bolyais támogatta versenyzőinket. 
Tanulóinknak előzetes feladatként a Mézga család meséje jutott, ebből a témából kellett rövid produkciót, plakátot és menüt tervezni. Rendkívül szoros versenyben  - tovább őrizve a hagyományokat - sorozatban negyedik alkalommal is a Bolyai Gimnázium nyerte a vetélkedőt!
 
A gólyaavatóról szóló képes beszámolók itt tekinthetők meg:   vaol.hu   nyugat.hu 

Anonim tanárok, könnyek és a leggyakoribb szó

Szalagavató a Bolyaiban 2019. január 26.

Megőrizve megújítani. Minden hagyományápoló vágyott célja ez. A szalagavatók sokéves rendje szerint feldíszített aula, büfé és tornacsarnok várta a végzős diákok családtagjait, barátait az iskolában megrendezett ünnepen. A három osztály zenés bevonulását előbb a diákok, majd tanáraik szalagjának feltűzése követte.
Az évfolyam nevében megszólaló Csóka Tibor osztályfőnök (12.a) kimerevített pillanatképként értékelte az eseményt, amely egész életében elkíséri az est résztvevőit, s arra biztatta tanítványait, hogy bízzanak magukban és mindabban, amit szüleiktől és az iskolától kaptak.

Mégis, mi az, ami egymás felé tereli és összetartja a diáklét – életkorok, ízlések, korlátok és szabadság, célok és vágyak ellentéteitől mindig robbanásra kész – szentháromságát: Szülőt, Gyermeket, Pedagógust? A válaszért az osztályfőnöküktől búcsúzók egyike Pál apostolhoz fordult: a szeretet, ami sosem múlik el – érzelemtől és értelemtől vezérelt tetteinknek sorozata.
Az iskola végzős osztályai humoros kerettörténetbe ágyazott, rengeteg készülést kívánó, igényes táncprodukciókat is magába foglaló revüvel szórakoztatták közönségüket és egymást.
A 2019. évi szalagavató legnagyobb újítása mégsem a profi videós trükkök, hibátlan szövegmondás, frappáns gegek voltak, hanem az az érett gondolkodás, ami az én helyett az ő és a mi létjogosultságát is észrevette és megjelenítette. A kamasz-és ifjúkor küszöbén állva ide-oda kacsintva hol diákszemmel, hol tanáraik szemszögéből villantották fel a bolyaisok hétköznapjait, konfliktusait és ünnepeit.
Hiszen az Anonim Tanárok terápiás gyűlésein a diákjaik érdeklődésének hiánya és órai magaviselete miatt letargiába esett tanerőket jelenítették meg, de ők voltak azok is, akik a világűrbe is képesek voltak elutazni, hogy tanáruk elveszettnek vélt boldogságát megtalálják. Felvillantották az osztályon belüli világnézeti (értsd: bioszos-töris) és az a-s, b-s, c-s ellentéteket, a műsor végjátékában mégis egymást átölelve énekelték száz torokból, hogy: „Azért vannak a jó barátok, hogy az eltűnt boldogságot visszaidézzék egy fázós alkonyon.”

A vacsorát követően sokadik arcukat megmutatva elegáns keringőt lejtettek a párok, majd a kisgavallérok édesanyjukkal, a kiskisasszonyok pedig édesapjukkal léptek a parkettre. Az estet a Spektrum együttes hatalmas bulija zárta.

S hogy a leggyakoribb szó?
Nos, az a KÖSZÖNJÜK volt.

 

Képgalériák: nyugat.hu  vaol.hu 

Központi írásbeli felvételi vizsgák

2019. január 19-én (szombaton) 10 órakor kezdődik a 8 évfolyamos gimnáziumunkba (5. évfolyamra), valamint a 4 évfolyamos gimnáziumi tagozatunkra (9. évfolyamra) jelentkezők egységes írásbeli felvételi vizsgája iskolánkban.
Kérjük a felvételiző tanulókat, hogy diákigazolványukkal vagy személyi igazolványukkal együtt 9.30-kor jelenjenek meg iskolánkban.
A tanulók a terembeosztásról a vizsga napján az aulában tájékozódhatnak.
Amennyiben méltányolható okból valaki nem tud megjelenni január 19-én az írásbeli vizsgán, január 24-én (csütörtökön) 14 órakor pótfelvételin vehet részt.
A kiértékelt dolgozatok megtekintésére január 25-én (pénteken) 8-16 óra között lesz lehetőség iskolánkban, a 414-es teremben. A dolgozatokról a vizsgázó vagy szülője kézzel vagy elektronikus úton (pl. telefonnal) másolatot készíthet, illetve kérésre iskolánk fénymásolatot biztosít.
A 4 évfolyamos gimnáziumi tagozatunkra jelentkezők szóbeli elbeszélgetésének időpontja: 2019. február 25-26 (hétfő-kedd). A részletes beosztást február 15-ig honlapunkon, a Szülőknek/ Beiskolázás menüben közöljük. A szóbeli elbeszélgetés témakörei biológiából és történelemből ugyanitt találhatók január 11-től. A matematika-informatika specializációra jelentkezők számára nincs szóbeli elbeszélgetés, felvételi eredményüket a matematika dolgozatuk teljes pontszámával számoljuk.
A középfokú felvételi eljárás részleteiről itt tájékozódhat.

Ismét gyűjtöttünk a csángó gyermekeknek

Iskolánk 2018-ban is csatlakozott a Gyakorlóiskolák Iskolaszövetsége karácsonyi ajándékgyűjtő akciójához, mely a legkeletibb magyar nyelvterületen nagyon nehéz sorban élő moldvai csángó gyermekek karácsonyának örömtelibbé tételére szolgált.
A bolyais diákok, szülők és tanárok két hét alatt alatt összesen másfél száz cipős doboznyi és több zsák tartós élelmiszert, tisztálkodó szert, játékot és édességet ajánlottak fel a célra, sokan néhány kedves gondolatot is írtak az ajándék mellé.
A Bolyaiban összegyűjtött adományokat Forrófalva településre és a Csángó Tanulmányi Központ  gyermekeihez juttatták el a szervezők. Az erről szóló beszámolót itt olvashatják.
Köszönjük minden ajándékozónak a nemes gesztusát, szeretetteli cselekedetét!

A Bolyai közössége

Tehetségbankett

Közel 190 diákunk vehetett át elismerő oklevelet a 2017-2018-as tanévben elért országos versenyeredményeikért a december 19-i hagyományos tehetség banketten felkészítő tanárától. A rendezvényt gazdagította Szalai Bence (11.a) fuvolajátéka, Tóth Dániel (Szombathely hangja, 2011) énekes-gitáros előadása, valamint Ekler Luca öregdiákunk jelenléte, gondolatai. A két vendéggel Papp Tibor igazgató úr beszélgetett. Luca – aki parasportolóként távolugrásban világcsúcstartó, s idén Európa-bajnoki címét szerzett – megkapó őszinteséggel beszélt betegségéről, a motiváció és az akaraterő fontosságáról, terveiről. A rendezvény vegyeskarunk produkciójával folytatódott, majd állófogadással zárult.

Galéria

A szabadság napja a művészek optikájával

Az 1956-os forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk

Október 19-én Kondor Béla, Szőnyi István, Borsos Miklós és kortársai diaképekbe rögzült alkotásai fogadták a bejárati plazmatévén az érkezőket, mintegy felkészítve mindenkit iskolai ünnepségünk idei koncepciójára – a magyar nép 62 évvel ezelőtti forradalmára való emlékezésre, s az események hangulatának felidézésére a művészek szemüvegén keresztül.
Gazdag Erzsi, Behon Istvánné, Márai Sándor versei, Dés László, Koncz Zsuzsa és Bródy János dalai valóban az érzelmekre hatottak a nyolcadik, tizedik, tizenegyedik évfolyamos és végzős diákok tolmácsolásában, Pilnay Sándorné tanárnő és Németh József tanár úr szervezésében, Bánó Zoltán egyetemi hallgató közreműködésével. Különösen erős hatású lett a „Ha én rózsa volnék…” klasszikussá vált ének, melyet a kamarakórushoz csatlakozva az aulát megtöltő fiatalok és pedagógusok spontán énekkara adott elő.
A fülbemászó dallamok mellett talán Márai Sándor elhangzott mondata is visszacseng majd ’56 üzeneteként: „… lényeges dolgokat emberek között soha nem a szavak, mindig csak a magatartás és a cselekedetek intéznek el.”

Iskolánk tanulói ezúttal is előadták október 23-án  ünnepi műsorukat a Kámoni Arborétumban:

GPS az ősidőkből

Kádár Annamária Mesepszichológia c. előadása


Pedig minden hivatalosnak és ünnepélyesnek indult: a Bolyais Szülők Egyesülete és a Szombathelyi Polgári Kulturális Alapítvány közös munkája eredményeképp létrehívott előadásra fegyelmezett, érdeklődő szülőkkel és pedagógusokkal telt meg a díszterem, s az alapítvány és az iskola nevében is tisztelettel köszöntötték a meghívott előadót.Ekkor még csak dr. Kádár Annamária tudta, hogy az itt ülők valójában egy stand up comedy részesei lesznek, hisz a pszichológus oly fokozott életörömmel és humorral bontotta ki előttünk ősi meséinknek ma is érvényes, életünk szakaszaira, fordulópontjaira, kudarcaira és újrakezdéseire rímelő stratégiáit, hogy aki csak egy kacagós-nevetős estére vágyott, az is elégedetten ment haza.

Ám ennél sokkal többről volt szó: a pszichológus személyes és másoktól gyűjtött hétköznapi történeteinek mindegyike a nehézségekkel való megküzdés lehetőségeire világított rá. Arra, hogy az életbátorságot gyermekeink szívébe nekünk, szülőknek kell beleplántálnunk az életkoruknak megfelelő, ráérősen elmondott, közös élményként megélt mesék és családtörténetek által.
S hogy bizony a gyermeknevelés első lépése a szülő önnevelése: vajon mi múltpozitív, mérsékelten jelenhedonista, célorientált módon éljük napjainkat, mint a népmesék hőse, a komfortzónájából útnak indulni képes, nehézségekkel újra meg újra megküzdő, a végcélt szem elől nem tévesztő, ám közben mégis segítőkészen a rászorulóknak is időt szentelő legkisebb fiú?
Ha kitartóan törekszünk erre, talán mi is megtölthetjük áldást nyújtó pogácsákkal gyermekeink tarisznyáját.

További képek a galériában

Tehetséges gyermek a családban

Kihívás? Lehetőség? Kihívás! Lehetőség!

 

Iskolánk Minősített Tehetséggondozó Műhelyként arra is vállalkozott, hogy kiemelten foglalkozzunk a hozzánk járó diákok tehetségcsíráinak nevelésével, számukra lehetőségeket, megnyilvánulási teret találva, engedve. Ehhez sok támogatást kapunk  a Bolyais Szülők Egyesületétől is.

2018. október 11- én a 2. Bolyai Estén a tehetséges gyermekek körül forogtak a gondolataink.

Dr. Gyarmathy Éva Ph.D. klinikai és neveléslélektani szakpszichológus előadásában diákok, egyetemei hallgatók, szülők és tanárok számára vetett fel kérdéseket, lehetséges válaszokat, megoldásokat.

Lebilincselő tudásával és lelkesedésével ismét lendületet adott, elméleti és gyakorlati példákkal bizonyítva, hogy legfontosabb feladatunk minden gyermek számára megtalálni a boldogulás útját a harmonikus, örömteli, alkotó élethez.

Mivel nem kapunk tehetséges gyermekeinkhez „használati útmutatót”, ezért magunknak – gyereknek, szülőknek, családnak, iskolának, tanárnak – a környezetnek kell megérezni a gyermek számára jó megoldásokat, hiszen a tehetség deviancia, amely akkor jelenik meg tehetségként, ha erre a környezet az egyén belső adottságainak, hajtóerőinek megfelelően reagál.” Igazolta megint, amit régtől tudunk, hogy „a játék a kutatómunka legmagasabb formája.” (Albert Einstein.)

Szülői visszajelzésből idézve: „Én azt gondolom, aki eljött, az sokat tudott meríteni a kapott információkból, és érzésből, mert nekem maga az előadás túlmutatott a pusztán információ szerzésen, egyfajta életérzést, hitet is át tudott adni.

A beszélgetés, együttműködés folytatására számítunk, hiszen a kutatási eredmények felhasználásával, magas szintű tapasztalatcserével segíthetjük legjobban a diákjainkat, a családokat.

Köszönjük az MTA Természettudományi Kutatóközpontjában a Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Kutatóintézetének tudományos főmunkatársaként tevékenykedő dr. Gyarmathy Éva munkásságát. A 2015-ben Prima Primissima-díjjal elismert tudós tehetségkutatóként, fejlesztőprogramok kidolgozójaként, szakíróként is dolgozik.

 
Tanuljunk tőle!  „Változni nehéz. Nem változni végzetes.”    http://www.slideshare.net/gyarme/presentations

További képek a Galériában

Gyarmathy Éva előadása

A Prima Primissima díjat 2015-ben kiérdemlő nemzetközi hírű kutató, tudós, egyetemi tanár Dr. Gyarmathy Éva Ph.D. Tehetséges gyermek a családban - Kihívások és lehetőségek című előadására és az azt követő beszélgetésre várjuk a kedves szülőket, nagyszülőket és azokat a gimnazistáinkat is, akik tanárnak, óvónőnek készülnek, vagy épp a tehetség csak kicsi csíráját is érzik magukban az élet bármely területén. Szeretettel várjuk az érdeklődő kollégákat, egyetemi hallgatókat! Az előadás ingyenes, a helyszínen regisztrációt kérünk.

 

 

Kádár Annamária Mesepszichológia című előadása

 

Infósok Viadala - roadshow

A Soproni Egyetem Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar Informatikai és Gazdasági Intézete immáron negyedik alkalommal szervezi meg a középiskolásoknak szóló informatika versenyét, "Infósok Viadala" elnevezéssel. A két internetes fordulóból és egy soproni döntőből álló versenyen tavaly közel 600 diák vett részt, és határainkon túlról is érkeztek csapatok a több mint egymillió forint díjalapú versenyre.
A versenyhez kapcsolódóan a szervezők 5 városban, köztük Szombathelyen iskolánkban felkészítő roadshowt tartanak, hogy segítsék a diákokat a minél színvonalasabb feladatmegoldások elkészítésében.

A roadshow programja:
• Az Infósok Viadala verseny rövid bemutatása (különös hangsúllyal a 2. forduló feladataira valamint a döntőre)
• Szakmai előadás: Gludovátz Attila: A 4. ipari forradalom épp most zajlik...
• Kérdések a feladatokkal kapcsolatban

A program időpontja és helyszíne:
2018.10.04. csütörtök 14:30-16:00
ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium, 411-es terem
Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Családi nap harmadszor

A 2018-as nyár szeptember 21-én parádésan búcsúzott: bár „a szellő már be-beállt szélnek”, a Nap simogatóan melengetett: a Bolyai Iskola Családi napján idén nem kellett forró teát osztogatni a didergő gyerekeknek, s az aszfaltrajzokat sem mosta el az eső.
A hagyományosan a Bolyais Szülők Egyesülete által szervezett játékos délután gazdag kínálatában elsőként Dexternek, a nyomkövető kutyának megingathatatlan önuralma nyűgözte le a népes nézősereget. A derék négylábú távozása után harcra kész kétlábúak sorakoztak fel a betonon: a – bolyais szülők és a város támogatásával – felújított kosárlabdapálya ünnepélyes átadása után a Szülők, a Diákok, a Tanárok és az Öregdiákok válogatottja Kollerics Barnabás tanár úr szakavatott kommentálása mellett mérte össze erejét. Az utóbbi két gárda által megvívott szuperdöntő – minden résztvevő és a szurkolók teljes megelégedésére – a kosárlabdában meglehetősen ritka döntetlennel végződött. A meccsek szüneteiben dobóversenyek vonták be a közönséget is a játékba.
A rendezvény ideje alatt a gyermekek az ugrálóvárat, a csúszdás légvárat, az élő csocsót, a trambulint is birtokba vehették. A „hétpróbás” ezen a napon dicsérő szó volt, az ügyességi feladatokat kínáló állomásokon teljesítő gyermekeket illette. Időnként csillámtetkóval meseszerűvé festett kislányok tűntek fel a tömegben, s akik ezen a délutánon az élményfejlesztő pedagógia szellemében Attila bácsival kívántak játszani, megtehették az ÉSZKÉZLÁB-szigeten.
Mondhatnánk, hogy a Családi nap pénteken a kora esti órákban ért véget, de ez így nem teljesen igaz. A rendezvényhez kapcsolódik ugyanis Kádár Annamária mesepszichológus ingyenes előadása október 18-án 18 órakor az iskola dísztermében. Szeretettel várjuk a szülőket és érdeklődő gyermekeiket.

Galéria

A bánkódó vörös hajú szépség

(Iliás Márta művésztanár Csend c. kiállításának megnyitója a Bolyai Galériában)
A képzelet röptetésének lehetőségét kínálja tűzzománc remekeivel Iliás Márta képzőművész. A Bolyai Galériában közszemlére tett, lángoló színekkel eleven képeinek némelyike cím nélkül várja felfedezőit, s az alkotások között bóklászó diákok közül sokan azonnal társművészekké váltak:
A rideg fagy.
A bánkódó vörös hajú szépség.
A néma erdő.
A három cím bizonyosság: a képek nem akkor „készülnek el”, amikor kikerülnek a kemencéből, hanem amikor a 900 °C-on beléjük égetett gondolatok és érzelmek új életre kelnek az őket fürkészőkben.
Iliás Márta ragyogó, álomszerű, sejtelmes művei október 10-ig tekinthetők meg a Bolyai Galériában. Gyertek, jöjjenek bátran! Néhány kép még címre vár!

A kiállítást Bogáthné Erdődi Judit igazgatóhelyettes és Németh József szakértő nyitották meg, közreműködtek: Varga Ivett és Novák Henrietta.

Képek a Galériában

 

MEGHÍVÓ

 

A BOLYAIS SZÜLŐK EGYESÜLETE szeretettel meghívja Önt és Kedves Családját, 2018. szeptember 21-én, pénteken megrendezésre kerülő CSALÁDI NAPJÁRA!

Helyszín: iskolánk udvara, eső esetén sem marad el, akkor belső helyszíneken tartjuk meg
Időpont: szeptember 21., péntek, 14.30 - 18.30

Programok:
14.30 - 15.30 DEXTER a nyomkövető kutya bemutatója a Kiképzőjével
16.00 kosárlabdapálya ünnepi átadása
átadás után kosármérkőzések, tanárok, diákok, szülők (válogatott kosarasok) részvételével, nyereményekkel

Folyamatos programjaink a rendezvény egész ideje alatt: 

- ugrálóvár kicsiknek, pici testvérek részére is
- csúszdás légvár nyagyobbaknak
- trambulin
- élő csocsó
- biliárd foci
- darts
- aszfaltrajz verseny a parkoló területén, nevezni a helyszínen, értékes nyeremények
- arcfestés, csillámtetkó
- ÉSZKÉZLÁB játékos gyakorlatok
- HÉTPRÓBA Előre nem kell jelentkezni, aki szeretne a játékban részt venni, a helyszínen tud nevezni, kap egy füzetet és azt kell minden állomáson lepecsételtetni. Ha minden próbát teljesített, jelentkezhet a nyereményért. Bárki jöhet játszani, testvéreket is szeretettel várunk!

Büfé az éhes vendégeknek, aprópénz jó ha van mindenkinél!

Kapcsolódó rendezvényünk:
2018. október 18., csütörtök 18 óra KÁDÁR ANNAMÁRIA mesepszichológus előadása iskolánk dísztermében. Az előadás ingyenes az iskolánk diákjai, szülei és pedagógusai részére.

Sok szeretettel várunk minden kedves CSALÁDOT!

BOLYAIS SZÜLŐK EGYESÜLETE

 

2019.06.17. - 2019.06.21.
Középszintű szóbeli érettségi vizsgák
2019.06.20. - 2019.06.21.
Beiratkozás az 5. és a 9. évfolyamra
2019.06.24. - 2019.06.26.
Középszintű szóbeli érettségi vizsgák
2019.06.28.
Tanévzáró értekezlet