Régi hírek

Tehetséges gyermek a családban

Kihívás? Lehetőség? Kihívás! Lehetőség!

 

Iskolánk Minősített Tehetséggondozó Műhelyként arra is vállalkozott, hogy kiemelten foglalkozzunk a hozzánk járó diákok tehetségcsíráinak nevelésével, számukra lehetőségeket, megnyilvánulási teret találva, engedve. Ehhez sok támogatást kapunk  a Bolyais Szülők Egyesületétől is.

2018. október 11- én a 2. Bolyai Estén a tehetséges gyermekek körül forogtak a gondolataink.

Dr. Gyarmathy Éva Ph.D. klinikai és neveléslélektani szakpszichológus előadásában diákok, egyetemei hallgatók, szülők és tanárok számára vetett fel kérdéseket, lehetséges válaszokat, megoldásokat.

Lebilincselő tudásával és lelkesedésével ismét lendületet adott, elméleti és gyakorlati példákkal bizonyítva, hogy legfontosabb feladatunk minden gyermek számára megtalálni a boldogulás útját a harmonikus, örömteli, alkotó élethez.

Mivel nem kapunk tehetséges gyermekeinkhez „használati útmutatót”, ezért magunknak – gyereknek, szülőknek, családnak, iskolának, tanárnak – a környezetnek kell megérezni a gyermek számára jó megoldásokat, hiszen a tehetség deviancia, amely akkor jelenik meg tehetségként, ha erre a környezet az egyén belső adottságainak, hajtóerőinek megfelelően reagál.” Igazolta megint, amit régtől tudunk, hogy „a játék a kutatómunka legmagasabb formája.” (Albert Einstein.)

Szülői visszajelzésből idézve: „Én azt gondolom, aki eljött, az sokat tudott meríteni a kapott információkból, és érzésből, mert nekem maga az előadás túlmutatott a pusztán információ szerzésen, egyfajta életérzést, hitet is át tudott adni.

A beszélgetés, együttműködés folytatására számítunk, hiszen a kutatási eredmények felhasználásával, magas szintű tapasztalatcserével segíthetjük legjobban a diákjainkat, a családokat.

Köszönjük az MTA Természettudományi Kutatóközpontjában a Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Kutatóintézetének tudományos főmunkatársaként tevékenykedő dr. Gyarmathy Éva munkásságát. A 2015-ben Prima Primissima-díjjal elismert tudós tehetségkutatóként, fejlesztőprogramok kidolgozójaként, szakíróként is dolgozik.

 
Tanuljunk tőle!  „Változni nehéz. Nem változni végzetes.”    http://www.slideshare.net/gyarme/presentations

További képek a galériában

További képek a Galériában

A szabadság napja a művészek optikájával

Az 1956-os forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk

Október 19-én Kondor Béla, Szőnyi István, Borsos Miklós és kortársai diaképekbe rögzült alkotásai fogadták a bejárati plazmatévén az érkezőket, mintegy felkészítve mindenkit iskolai ünnepségünk idei koncepciójára – a magyar nép 62 évvel ezelőtti forradalmára való emlékezésre, s az események hangulatának felidézésére a művészek szemüvegén keresztül.
Gazdag Erzsi, Behon Istvánné, Márai Sándor versei, Dés László, Koncz Zsuzsa és Bródy János dalai valóban az érzelmekre hatottak a nyolcadik, tizedik, tizenegyedik évfolyamos és végzős diákok tolmácsolásában, Pilnay Sándorné tanárnő és Németh József tanár úr szervezésében, Bánó Zoltán egyetemi hallgató közreműködésével. Különösen erős hatású lett a „Ha én rózsa volnék…” klasszikussá vált ének, melyet a kamarakórushoz csatlakozva az aulát megtöltő fiatalok és pedagógusok spontán énekkara adott elő.
A fülbemászó dallamok mellett talán Márai Sándor elhangzott mondata is visszacseng majd ’56 üzeneteként: „… lényeges dolgokat emberek között soha nem a szavak, mindig csak a magatartás és a cselekedetek intéznek el.”

Iskolánk tanulói ezúttal is előadták október 23-án  ünnepi műsorukat a Kámoni Arborétumban:

GPS az ősidőkből

Kádár Annamária Mesepszichológia c. előadása


Pedig minden hivatalosnak és ünnepélyesnek indult: a Bolyais Szülők Egyesülete és a Szombathelyi Polgári Kulturális Alapítvány közös munkája eredményeképp létrehívott előadásra fegyelmezett, érdeklődő szülőkkel és pedagógusokkal telt meg a díszterem, s az alapítvány és az iskola nevében is tisztelettel köszöntötték a meghívott előadót.Ekkor még csak dr. Kádár Annamária tudta, hogy az itt ülők valójában egy stand up comedy részesei lesznek, hisz a pszichológus oly fokozott életörömmel és humorral bontotta ki előttünk ősi meséinknek ma is érvényes, életünk szakaszaira, fordulópontjaira, kudarcaira és újrakezdéseire rímelő stratégiáit, hogy aki csak egy kacagós-nevetős estére vágyott, az is elégedetten ment haza.

Ám ennél sokkal többről volt szó: a pszichológus személyes és másoktól gyűjtött hétköznapi történeteinek mindegyike a nehézségekkel való megküzdés lehetőségeire világított rá. Arra, hogy az életbátorságot gyermekeink szívébe nekünk, szülőknek kell beleplántálnunk az életkoruknak megfelelő, ráérősen elmondott, közös élményként megélt mesék és családtörténetek által.
S hogy bizony a gyermeknevelés első lépése a szülő önnevelése: vajon mi múltpozitív, mérsékelten jelenhedonista, célorientált módon éljük napjainkat, mint a népmesék hőse, a komfortzónájából útnak indulni képes, nehézségekkel újra meg újra megküzdő, a végcélt szem elől nem tévesztő, ám közben mégis segítőkészen a rászorulóknak is időt szentelő legkisebb fiú?
Ha kitartóan törekszünk erre, talán mi is megtölthetjük áldást nyújtó pogácsákkal gyermekeink tarisznyáját.

További képek a galériában

Gyarmathy Éva előadása

A Prima Primissima díjat 2015-ben kiérdemlő nemzetközi hírű kutató, tudós, egyetemi tanár Dr. Gyarmathy Éva Ph.D. Tehetséges gyermek a családban - Kihívások és lehetőségek című előadására és az azt követő beszélgetésre várjuk a kedves szülőket, nagyszülőket és azokat a gimnazistáinkat is, akik tanárnak, óvónőnek készülnek, vagy épp a tehetség csak kicsi csíráját is érzik magukban az élet bármely területén. Szeretettel várjuk az érdeklődő kollégákat, egyetemi hallgatókat! Az előadás ingyenes, a helyszínen regisztrációt kérünk.

 

 

Infósok Viadala - roadshow

A Soproni Egyetem Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar Informatikai és Gazdasági Intézete immáron negyedik alkalommal szervezi meg a középiskolásoknak szóló informatika versenyét, "Infósok Viadala" elnevezéssel. A két internetes fordulóból és egy soproni döntőből álló versenyen tavaly közel 600 diák vett részt, és határainkon túlról is érkeztek csapatok a több mint egymillió forint díjalapú versenyre.
A versenyhez kapcsolódóan a szervezők 5 városban, köztük Szombathelyen iskolánkban felkészítő roadshowt tartanak, hogy segítsék a diákokat a minél színvonalasabb feladatmegoldások elkészítésében.

A roadshow programja:
• Az Infósok Viadala verseny rövid bemutatása (különös hangsúllyal a 2. forduló feladataira valamint a döntőre)
• Szakmai előadás: Gludovátz Attila: A 4. ipari forradalom épp most zajlik...
• Kérdések a feladatokkal kapcsolatban

A program időpontja és helyszíne:
2018.10.04. csütörtök 14:30-16:00
ELTE Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium, 411-es terem
Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Kádár Annamária Mesepszichológia című előadása

 

A bánkódó vörös hajú szépség

(Iliás Márta művésztanár Csend c. kiállításának megnyitója a Bolyai Galériában)
A képzelet röptetésének lehetőségét kínálja tűzzománc remekeivel Iliás Márta képzőművész. A Bolyai Galériában közszemlére tett, lángoló színekkel eleven képeinek némelyike cím nélkül várja felfedezőit, s az alkotások között bóklászó diákok közül sokan azonnal társművészekké váltak:
A rideg fagy.
A bánkódó vörös hajú szépség.
A néma erdő.
A három cím bizonyosság: a képek nem akkor „készülnek el”, amikor kikerülnek a kemencéből, hanem amikor a 900 °C-on beléjük égetett gondolatok és érzelmek új életre kelnek az őket fürkészőkben.
Iliás Márta ragyogó, álomszerű, sejtelmes művei október 10-ig tekinthetők meg a Bolyai Galériában. Gyertek, jöjjenek bátran! Néhány kép még címre vár!

A kiállítást Bogáthné Erdődi Judit igazgatóhelyettes és Németh József szakértő nyitották meg, közreműködtek: Varga Ivett és Novák Henrietta.

Képek a Galériában

 

MEGHÍVÓ

 

A BOLYAIS SZÜLŐK EGYESÜLETE szeretettel meghívja Önt és Kedves Családját, 2018. szeptember 21-én, pénteken megrendezésre kerülő CSALÁDI NAPJÁRA!

Helyszín: iskolánk udvara, eső esetén sem marad el, akkor belső helyszíneken tartjuk meg
Időpont: szeptember 21., péntek, 14.30 - 18.30

Programok:
14.30 - 15.30 DEXTER a nyomkövető kutya bemutatója a Kiképzőjével
16.00 kosárlabdapálya ünnepi átadása
átadás után kosármérkőzések, tanárok, diákok, szülők (válogatott kosarasok) részvételével, nyereményekkel

Folyamatos programjaink a rendezvény egész ideje alatt: 

- ugrálóvár kicsiknek, pici testvérek részére is
- csúszdás légvár nyagyobbaknak
- trambulin
- élő csocsó
- biliárd foci
- darts
- aszfaltrajz verseny a parkoló területén, nevezni a helyszínen, értékes nyeremények
- arcfestés, csillámtetkó
- ÉSZKÉZLÁB játékos gyakorlatok
- HÉTPRÓBA Előre nem kell jelentkezni, aki szeretne a játékban részt venni, a helyszínen tud nevezni, kap egy füzetet és azt kell minden állomáson lepecsételtetni. Ha minden próbát teljesített, jelentkezhet a nyereményért. Bárki jöhet játszani, testvéreket is szeretettel várunk!

Büfé az éhes vendégeknek, aprópénz jó ha van mindenkinél!

Kapcsolódó rendezvényünk:
2018. október 18., csütörtök 18 óra KÁDÁR ANNAMÁRIA mesepszichológus előadása iskolánk dísztermében. Az előadás ingyenes az iskolánk diákjai, szülei és pedagógusai részére.

Sok szeretettel várunk minden kedves CSALÁDOT!

BOLYAIS SZÜLŐK EGYESÜLETE

 

„Kezdődjön a tanítás!”

(A Bolyai Iskola tanévnyitó ünnepélye)

Médiafigyelők szerint 2018. szeptember 2-án a bolyais tanárok, szülők és diákok által leggyakrabban látogatott link a https://www.idokep.hu/radar volt. A felhőkép és a személyes észlelés nagy mennyiségű, szakadatlan esőt jelzett, ám délután ötkor kiderült az ég és az is, hogy nem szorul tornacsarnokba, tantermekbe a tanuló ifjúság s a népes vendégsereg.

Az iskola díszudvarán nagy taps fogadta a bevonuló elsősöket, akiket – a kedves hagyományt folytatván – végzős diákok vezettek kézen fogva a helyükre. A Himnusz közös eléneklése után a nap legbátrabb fellépője állt a mikrofon elé. Szabó Julcsi 1.b osztályos tanuló legnagyobb közönsége eddig a saját oviscsoportja volt, ennek ellenére hibátlanul előadott szavalattal buzdította lelkes évkezdésre mind a 12 évfolyamot.

Papp Tibor Igazgató Úr pekingi tanulmányútjának friss élményeitől indítva Konfuciusz egy gondolatával erősítette meg az iskola vezérlő elvét : „Mondd el – és elfelejtem; mutasd meg – és megjegyzem; engedd, hogy csináljam – és megértem.” Majd bemutatta a tantestület új tagjait: Bognár Eszter és Herczeg Andrásné napközis nevelőket, Finta Zsanett matematika-fizika szakos tanárnőt, valamint Auer Pétert, aki az informatika, és Danyi Bélát, aki a matematika izgalmas világába vezeti majd a tanulókat. Befejezésképp két volt bolyais diák, Kiss Márton zongoraművész és Peimli Máté közgazdász értékekben és élményekben gazdag iskolai emlékeiket osztották meg a közösséggel; az ünnepélyes tanévnyitó Vörösmarty Mihály és Egressy Béni Szózatával fejeződött be.

Fényképek a galériában

Családi nap harmadszor

A 2018-as nyár szeptember 21-én parádésan búcsúzott: bár „a szellő már be-beállt szélnek”, a Nap simogatóan melengetett: a Bolyai Iskola Családi napján idén nem kellett forró teát osztogatni a didergő gyerekeknek, s az aszfaltrajzokat sem mosta el az eső.
A hagyományosan a Bolyais Szülők Egyesülete által szervezett játékos délután gazdag kínálatában elsőként Dexternek, a nyomkövető kutyának megingathatatlan önuralma nyűgözte le a népes nézősereget. A derék négylábú távozása után harcra kész kétlábúak sorakoztak fel a betonon: a – bolyais szülők és a város támogatásával – felújított kosárlabdapálya ünnepélyes átadása után a Szülők, a Diákok, a Tanárok és az Öregdiákok válogatottja Kollerics Barnabás tanár úr szakavatott kommentálása mellett mérte össze erejét. Az utóbbi két gárda által megvívott szuperdöntő – minden résztvevő és a szurkolók teljes megelégedésére – a kosárlabdában meglehetősen ritka döntetlennel végződött. A meccsek szüneteiben dobóversenyek vonták be a közönséget is a játékba.
A rendezvény ideje alatt a gyermekek az ugrálóvárat, a csúszdás légvárat, az élő csocsót, a trambulint is birtokba vehették. A „hétpróbás” ezen a napon dicsérő szó volt, az ügyességi feladatokat kínáló állomásokon teljesítő gyermekeket illette. Időnként csillámtetkóval meseszerűvé festett kislányok tűntek fel a tömegben, s akik ezen a délutánon az élményfejlesztő pedagógia szellemében Attila bácsival kívántak játszani, megtehették az ÉSZKÉZLÁB-szigeten.
Mondhatnánk, hogy a Családi nap pénteken a kora esti órákban ért véget, de ez így nem teljesen igaz. A rendezvényhez kapcsolódik ugyanis Kádár Annamária mesepszichológus ingyenes előadása október 18-án 18 órakor az iskola dísztermében. Szeretettel várjuk a szülőket és érdeklődő gyermekeiket.

Galéria

Étkezési díjak befizetése

A 2018. szeptember havi étkezési díjakat készpénzben (lehetőség szerint pontos összegben) az alábbiak szerint kérjük iskolánk gazdasági irodájában befizetni:

szeptember 3. (hétfő) 5-12. évfolyam 7:00 - 16:00
szeptember 4. (kedd) 5-12. évfolyam 7:00 - 16:00
szeptember 5. (szerda) 1-4. évfolyam 7:00 - 16:00
szeptember 6. (csütörtök) 1-4. évfolyam 7:00 - 16:00


A feltüntetett időpontok után még 2 napig reggel 8 órától délután 15 óráig lehet a tartozást rendezni a gazdasági irodában. Ennek elmulasztása esetén, vagy ha az étkezés nem kerül visszamondásra (személyesen, írásban: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., telefonon: 94/513-680), a térítési díjat be kell fizetni.
Kérjük, hogy az 5-12. évfolyamos tanuló mindig hozza magával az ebédlőbe az aktuális nap étkezési jegyét! Amennyiben elfelejti elhozni, vagy nem találja, a gazdasági irodában arra a napra kérhet igazolást.
Kérjük a határidők betartását!

„Aradi vár, aradi vár – halál völgye…”

(Megemlékezés az aradi vértanúkról)

„Lelkiismeretem felment engem” – igazolta magát bírái előtt 1849 őszén Török Ignác, aki császári hadnagyából a magyar szabadságharc tábornokává lett. A (legutolsó gonosztevőknek kijáró) kötél általi halálra ítélt, hatodikként kivégzett vértanú életútjának felelevenítésével és emléktáblájának avatásával végződött a Bolyai Gimnázium és a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium immáron nyolcadik közös megemlékezése.
A vendégek Bartók Béla: Magyar képek című művének Este a székelyeknél c. tételével hangolták az ünneplőket egy 169 esztendővel ezelőtti őszre, majd iskolánk 9.c osztálya és végzős diákjai idézték meg ama gyalázatos tárgyalás reménytelenségben is hősies perceit.
Míg Török Ignácnak sorstársai mellett elhelyezett domborművét (az alkotó Kelemen Botond, tavaly végzett művészetis diák) Rápli Róbert és Papp Tibor igazgató urak leleplezték, a diákok egy-egy szál fehér rózsával hajtottak fejet az aradiak előtt:
„Viruljanak környékeden sírvirágok,
s felejthetetlen legyen az Ő halálok”.

További képek a galériában

OKTV eredmények 2016/2017

Az idei tanévben is remekül szerepeltek diákjaink az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen. Gratulálunk diákjainknak és felkészítő tanáraiknak!

 

 

 

Tankönyvátvétel időpontjai

Tisztelt Szülők!

A tanulók a tankönyvcsomagokat a következő időpontokban vehetik át:

5-8. évfolyam: 2018. augusztus 27. (hétfő) 11.00 – 16.00
1-4. évfolyam: 2018. augusztus 28. (kedd) 8.00 – 12.00

9-12. évfolyam: 2018. augusztus 29. (szerda) 12.00 – 16.00

Amennyiben lehetséges, a hosszú várakozás elkerülése miatt szíveskedjenek a megadott időpontot betartani!
Kérjük, hogy az ingyenességet igazoló dokumentumot (10-12. évfolyamon) a csomagok átvételekor szíveskedjenek leadni.

Az átvétel helye az iskola ebédlője (az udvar felől közelíthető meg).

Pedagógusnapi elismerések

A Pedagógusnap alkalmából iskolánk tanárai és dolgozói közül is többen kaptak elismerést.
A Bolyais Szülők Egyesülete a Bolyai Katedra Díjjal a 2016/2017-es tanévben dr. Vigh Kálmán tanár úr pedagógusmunkáját jutalmazta.
A Schneller István Alapítvány elismerését Móricz Attila tanár úr és Takács Eleonóra titkárságvezető kapta.
Az eseményről készült fotók megtekinthetők a galériában.
A Bolyais Szülők Egyesületének beszámolója a rendezvényről.

 

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Köznevelési Bizottsága A pedagógia mestere címet adományozta Róka Judit és Pilnay Sándorné tanárnőknek, valamint Kukor Ferenc igazgatóhelyettes úrnak. Az elismerést Budapesten dr. Mezey Barna rektor úr adta át.

 

Válogatott labdarúgók a Bolyaiban

Április 4-én az aulában sokat sejtető képsor szórakoztatta a képernyőre pillantókat.

A magyar női labdarúgó-válogatottról készített kisfilm a másnapi Magyarország-Svédország vb-selejtezőre invitálta a sportbarátokat. A lányok hamarosan élőben is megmutatták magukat: a nagyszünetben az udvarra érő gyerekeket a dísztér lépcsőjén felsorakozott csapat várta.

A négy szombathelyi játékost és egy volt bolyais diákot, Magyarics Zoét is sorai között tudó válogatott szövetségi kapitánya, Markó Edina tanárnő közös szurkolásra hívta a diákokat a  Haladás Stadionba. Eztán a játékosok focilabdákat adtak át az iskolának, majd a dekázást megpróbáló bátor fiúkat és lányokat ajándéktárgyakkal jutalmazták. Csütörtök este aztán számtalan bolyais torokból zúgott fel a "Hajrá, magyarok!"

Az eseményről a városi televízió is tudósított: http://www.sztv.hu/hirek/hirado---2018-aprilis-4 (12.50-től kezdődik)

Tanévnyitó ünnepély: augusztus 31. (csütörtök) 18.00

Tanévnyitó ünnepély

Tanévnyitó ünnepély: szeptember 2. (vasárnap) 18 óra (gyülekező 17.30 és 17.45 között az osztálytermekben)

Első tanítási nap: szeptember 3. (hétfő)

Nem rágódni: cselekedni!

A Bolyai Gimnázium ballagási ünnepsége, 2018. május 5.

 

Orgonaillat, Gaudeamus igitur, ezen a melegedőn szoktuk megírni a leckét, te jó ég, soha többé nem írok matek házit, Ó, gondolj, gondolj néha rám, a sors bármerre hajt, lehetséges, hogy tényleg vége?, holnap mindenesetre átnézem József Attilát meg Szabó Lőrincet, hátha… Elbúcsúzunk, holnap már távol vagyunk, húsz év múlva, lehet, hogy találkozunk, itt, a tornaterem előtti folyosón  ment ki a bokám, mentővel vittek az ügyeletre, Isten veletek, cimborák, tovább, tovább, ebben a teremben írtam az OKTV-t, kicsit szédülök, ezek a kicsik de cukik, ahogy szórják ránk a virágszirmokat! Mennyi mindent kaptam, mennyi mindent hagyok itt!

Kiértünk a fényre. Hunyorgok; most nem volna illő feltolni a napszemcsit. Majdnem mindenki eljött, akit vártam. Jó kedvvel, bőséggel… Igazgató úr Teréz anya szavaival biztat: „Az élet álom. Tedd valósággá!” „Az élet játék. Játszd!” De közel állok hozzá, látom, sőt érzem, hogy meghatódott. Ő is félt minket.

Még jó, hogy Lili előrámol egy-két vicces sztorit a múltból.

Mondom néktek: mi mindig búcsuzunk. Rektorhelyettes úr az alma mater Életre felvértező szellemiségét dicséri, s kimondja, hogy az ország egyik legjobb gimnáziumában tanultam. Ez tény, de merre és milyen a tovább? Mint egykor Atlantisz, úgy süllyed alattam gyermekkorom, a védett, a kiszámítható, az enyém! Mit tudhat erről egy 11-es? De úgy tűnik, mégiscsak megsejtett valami hullámvasút-érzéseimből: „Nem rágódni; cselekedni kell” ! Ez jó, ezt megpróbálom mantrázni, amikor majd egész éjjel, amikor izgulva, amikor boldogan, amikor egyedül, amikor elégedetten, amikor… Csodálatosan énekel ez a lány, egyszerre igaz és szép: Ma valakinek hinnie kell, hogy szebb lesz majd az a sors, amit egyedül írt, és az indulásról szólt.

Indulunk mindjárt mi is, de most jön a csúcspont, átadják a Bolyai-érmet: srácok, ez itt most nem az ötszázadik tanulmányi versenyetek eredményhirdetése, ez az első felnőtt-elismerés, ahol nemcsak az számít, amit elértetek, hanem az is, hogy van szíve az útnak, amelyen jártok.

„Az élet szeretet. Add át magad!” „Az élet egyetlen. Ezért vedd komolyan!”

 

Az ünnepségen elhangzott:

Papp Tibor igazgató úr beszéde
Németh István rektorhelyettes úr beszéde

Süle Dóra (11. c) vers – Reményik Sándor: Mi mindig búcsuzunk
Fodor Lili (12. a) beszéde a végzősök nevében
Fűzfa Balázs (11. a) beszéde a 11-esek nevében
Gál Boglárka (12. c) ének – Kontor Tamás: Ma valakinek hinnie kell
Moderátor: Prikazovics Júlia (11.c)

Bolyai-érem: Schmall Róbert (12. a), Pataki Júlia (12. b), Egresits Emma (12.c)

Czika László fotói megtekinthetők a Galériában.

 

2019.02.17. - 2019.02.22.
Präbichli sítábor (6. évfolyam)
2019.02.23.
Szülői-Nevelői Bál
2019.02.25.
Megemlékezés a kommunista diktatúrák áldozatairól
2019.02.25. - 2019.02.26.
Szóbeli elbeszélgetés a négy évfolyamos gimnáziumba jelentkezőknek biológiából és történelemből
2019.03.06.
Diáknap (tervezet)
2019.03.13.
XIII. Bolyai Táncház
2019.03.14. 11:00 - 14:00
Március 15-i ünnepély, nevelési értekezlet
2019.03.15.
Március 15. nemzeti ünnep, munkaszüneti nap
2019.03.17.
Közös ünneplés Zoboralján az alsóbodoki testvériskolával